Help

ODC - Help

Als je vragen hebt, kijk dan eerst eens tussen de FAQ's (veel gestelde vragen) of je het antwoord daar vindt: Je kunt deze vinden via de link: https://odincompany.freshdesk.com/support/home. Het overzicht van de FAQ's zie je linksonder op de pagina.

Heb je een vraag over hoe een bepaalde handeling in zijn werk gaat? Bijvoorbeeld het maken van een ODC-meting of de aanmeldingsprocedure bij Odin? Kijk dan bij 'getting started'. Daar vind je verschillende teksten die uitleg bieden over de processen binnen het Odin-domein.

Heb je een probleem met het maken van de ODC-meting, de uitnodigingslink of een vraag over het vervolg na het maken van de meting? Neem dan contact op met de ODC-professional die de ODC-meting voor jou heeft aangevraagd en aan jou gaat terugkoppelen.

Staat jouw vraag hier niet bij, dan kun je een ticket aanmaken door op de home-pagina op 'new support ticket' te klikken. Hier vul je jouw e-mailadres, onderwerp (subject), serviceprovider (domein waarin je werkzaam bent, bijvoorbeeld yinc of org) in en vertel je bij discription wat jouw concrete vraag is en waarmee wij je kunnen helpen. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 2 werkdagen, antwoord op je vraag.